Hoppa till sidans innehåll

Tränare


Klubbens tränare är utbildade genom Stockholms konståkningsförbund och, på högre nivå, genom Svenska konståkningsförbundet. Alla tränaraspiranter som ännu ej hunnit utbildas har en utsedd handledare.

 

Tränare

 

Martin Johansson (huvudtränare)

Martin har under fem år arbetat på heltid som tränare i Köpenhamn. Där har han varit verksam i Skøjteklub København och det danska konståkningsförbundet. Martin har ansvarat för och tränat åkare på absolut internationell toppnivå. Med elever på VM, EM och junior VM vid ett flertal tillfällen.

Innan Martin flyttade till Köpenhamn var han verksam som tränare i Lerums konståkningsklubb under ett par säsonger. Där jobbade med både talangutveckling och klubbens elitserieåkare.

Martin är ursprungligen från Trollhättan och har som aktiv tillhört det svenska landslaget. Han r i Svehar vunnit att antal medaljer (2 guld) på svenska ungdom/juniormästerskap.  Martin brinner verkligen för talangutveckling på alla plan och nivåer. 

Han har gått 3B härige men även deltagit på Internationella Skridskounionens utvecklingsprojekt (ISU Development Project) en omfattande tränarutbildning som sträcker över 4 år.
Sedan säsongen 2015/2016 är Martin HKK:s huvudtränare.

För kontakt:This is a mailto link

 

Jessica Rasiranta

Jessica började sin konståkningskarriär som 3-åring här i Haninge KK. Hon har sedan dess tränat och tävlat i både singel och syncro. I grenen Syncro har hon tävlat i EM i Milano samt representerat Sverige på Junior-VM.

Hon avslutade sin aktiva tävlingskarriär som 19-åring och har sedan dess arbetat både som tränare i Nynäshamn samt huvudtränare i Svea KK.  

Jessica är även skridsko- och konståkningsskola ansvarig samt gör koreografi till tävlingsåkare på olika nivåer.

 För kontakt:This is a mailto link 

 Per Jonsson

 Per har jobbat som tränare i HKK sedan 2012. 

 Han började sin bana på isen inom singelåkning, men i sina tidiga  tonår valde han att börja med paråkning och tävlade då ett  ungdomsmästerskap innan han sedan valde att satsa på isdans. Inom isdans är fokus på skridskoteknik, dans och uttryck till musiken extra viktigt och har blivit något som Per har haft stor nytta av som tränare och koreograf till våra tävlingsåkare. 

 Säsongen 2018/2019 arbetade Per i Kanada och medverkade där på två av Skate Canadas tränarutbildningar för att lära sig hur ett av de ledande länderna inom konståkning bedriver vår sport. 

 Per har tränarutbildning 2A. 

 För kontakt: This is a mailto link

 

 Ungdomstränare

 

Ida Söderman

Ida är tränare i skridsko- och konståkningsskolan. Hon började åka i HKK:s skridskoskola vid 6 års ålder och har tävlat under flera år. Ida tränar nu med klubbens Sportgrupp. 

Ida har tränarutbildning 1A.

 

Emma Nordling

Emma började åka konståkning i HKK:s skridskoskola och har åkt många år sen dess. Emma tränar i vår rosa grupp och tävlar just nu i Junior klass och jobbar som tränare i skridsko- konståkningsskolan.

Emma har tränarutbildning 1A. 

Amanda Wretling

Amanda började åka konståkning som 5 åring i HKK:s skridskoskola och har åkt ända sen dess. Amanda tränar i vår grupp 1 och tävlar just nu i klassen Junior A. Amanda har testerna Fri 4 och Basic 4. Hon jobbar som tränare i skridsko- konståkningsskolan, samt för yngre tävlingsåkare.

Amanda jobbar även som koreograf och gör tävlingsprogram till åkare i olika nivåer.

 

 

Ella Hasslund

Ella började åka konståkning i HKK:s skridskoskola och har åkt många år sen dess. Ella har tävlat i ungdom 15 B1 och jobbar nu som tränare i skridsko- konståkningsskolan.

 

 

Cajsa Nordin

Cajsa började åka skridskor i HKK-som femåring och har varit sporten och klubben trogen sedan dess. Cajsa tävlar som Ungdom 15A och tränar med grupp 1. Hon är också tränare för skridsko- och konståkningsskolan och tycker att det är bland det roligaste som finns. 

 

 

Tindra Wennberg

 

 

 

Emmy Wiå

Emmy började på konståkning som 6åring i Haninge konståkningsklubb och hon har tränat sedan dess. Idag tränar hon i grupp 1 och tävlar i ungdom 15A. Hon är också tränare för skridskoskolan och konståkningsskolan.

Isa Pauna

Isa är 14 år och började åka konståkning när hon var 7 år. Idag tränar hon i Tävlingsgrupp 2 och tävlar i ungdom 15 B1.

Isa är tränare för skridskoskolan.

Uppdaterad: 14 SEP 2018 21:13

Var med och stöd Haninge KK

 


Följ oss på Facebook

 Länk till HaningeKK:s sida på FB

 Klickbara länkar till hemsidan för Haninge KK Sponsorer

ICA Maxi i Haninge

  

 

 

 

 
 

 

 Här kan du beställa våra klubbkläder från Stadium.

 

Plats för reklamK

Kontakta styrelsen

Postadress:
Haninge KK - Konståkning
Box 98
13622 Haninge

Besöksadress:
Ingen
13622 Haninge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info